Zorgaanbod

Met alles wat we doen sta jij centraal.
We houden rekening met jouw wensen. Daarom is er persoonlijk contact met ondersteuners die alle aandacht hebben om jou te helpen. Wij bieden onze begeleiding zo kort als mogelijk en lang als nodig. Dit kan variëren van reguliere en/of specialistische begeleiding voor een aantal maanden tot jarenlange reguliere en/of specialistische begeleiding thuis of in een beschermende omgeving. We ondersteunen u bij het terugkrijgen van de regie op uw leven, zodat u (weer) kunt meedoen in de samenleving.

Ambulant wonen

Op dit moment hebben wij mooie, zelfstandige en moderne studio’s bij VGZ in Arnhem met 24/7 aanwezigheid van begeleiding.

We hebben de mogelijkheid cliënten te plaatsen met een passende WLZ (VG3, VG4, VG6, GGZ1, GGZ2, GGZ3) of WMO indicatie.

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met VGZ 0481-700218 of Miranda van Zwam, teamcoördinator Arnhem, 0657215762

VGZ komt naar jou!

VGZ helpt mensen die begeleid willen wonen, maar er niet alleen voor willen staan. Mensen die ondanks een verstandelijke beperking, verslavingsproblematiek of een psychiatrische aandoening prima zelfstandig kunnen wonen, maar bij een aantal zaken wat extra hulp nodig hebben.

Voor (intensieve) begeleiding komen de kundige en ervaren medewerkers van VGZ naar je toe. Als de indicatie het toe laat, is er elke dag 24-uur zorg dichtbij. Zo blijf je in je vertrouwde omgeving en kunnen onze medewerkers inspelen op de thuissituatie. VGZ zorgt dat je er niet alleen voor staat!

Onze medewerkers helpen onder andere bij:

het voorbereiden van moeilijke gesprekken met familie, werkgever of instanties.

  • het organiseren van het huishouden.
  • het invullen van allerlei formulieren.
  • contacten met ander hulpverleners.
  • sociale contacten.
  • woonproblemen.
  • problemen in de (sociale) omgeving.